Team

Het team van mondhygiënepraktijk Prinsenbeek bestaat uit vier kwalitatieve mondhygiënisten:

(van links naar rechts en boven naar beneden op mobiel)

Chantal van Tilburg-Lips: in 1996 afgestudeerd als mondhygiënist aan de Hogeschool Utrecht. Daarna een aantal jaren werkervaring opgedaan in de orthodontie, gehandicapte zorg en in een algemene praktijk om vervolgens in 2000 als zelfstandige mondhygiënist te starten.

Lisette van Oosten: in 1997 afgestudeerd als mondhygiënist aan de Hogeschool Holland. Daarna algemene praktijk ervaring opgedaan en tevens in de geriatrie gewerkt. Sinds 2007 werkzaam in mondhygiënepraktijk Prinsenbeek.

Lenneke Quaijtaal-Geerts: in 2007 afgestudeerd als mondzorgkundige aan de Hogeschool Utrecht. Daarna werkzaam geweest in een algemene praktijk en tevens gestart in mondhygiënepraktijk Prinsenbeek.

Sandra Goossens-Franken: in 2002 afgestudeerd als mondhygiënist aan de hogeschool Utrecht. Daarna een aantal jaren werkervaring opgedaan in de parodontologie, algemene praktijk en op kaakchirurgie in het ziekenhuis. Sinds 2009 werkzaam in mondhygiënepraktijk Prinsenbeek.

Teske Nusselein
in 2009 afgestudeerd als mondhygiënist aan de hogeschool Nijmegen. Daarna een aantal jaren werkervaring opgedaan in de algemene praktijk en op kaakchirurgie in het ziekenhuis en kindertandheelkunde. Sinds 2020 werkzaam in mondhygiënepraktijk Prinsenbeek.

Shannon van der Ploeg
in 2019 afgestudeerd als mondhygiënist aan de hogeschool Utrecht. Werkervaring opgedaan in de algemene praktijk en gewerkt met patiënten met een verstandelijke beperking. Shannon is tevens voedingsdeskundige en sinds 2020 werkzaam in mondhygiënepraktijk Prinsenbeek.