Team

Het team van mondhygiënepraktijk Prinsenbeek bestaat uit vijf kwalitatieve mondhygiënisten:

(van links naar rechts en boven naar beneden op mobiel)

Chantal van Tilburg-Lips: in 1996 afgestudeerd als mondhygiënist aan de Hogeschool Utrecht. Daarna een aantal jaren werkervaring opgedaan in de orthodontie, gehandicapte zorg en in een algemene praktijk om vervolgens in 2000 als zelfstandige mondhygiënist te starten.

Lisette van Oosten: in 1997 afgestudeerd als mondhygiënist aan de Hogeschool Holland. Daarna algemene praktijk ervaring opgedaan en tevens in de geriatrie gewerkt. Sinds 2007 werkzaam in mondhygiënepraktijk Prinsenbeek.

Lenneke Quaijtaal-Geerts: in 2007 afgestudeerd als mondzorgkundige aan de Hogeschool Utrecht. Daarna werkzaam geweest in een algemene praktijk en tevens gestart in mondhygiënepraktijk Prinsenbeek.

Sandra Goossens-Franken: in 2002 afgestudeerd als mondhygiënist aan de hogeschool Utrecht. Daarna een aantal jaren werkervaring opgedaan in de parodontologie, algemene praktijk en op kaakchirurgie in het ziekenhuis. Sinds 2009 werkzaam in mondhygiënepraktijk Prinsenbeek.

Inge Zeeman in 1995 afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht. Daarna werkzaam in meerdere algemene praktijken en bij de parodontoloog. Vanaf 2004 werkzaam geweest op Curacao bij de kaakchirurg en als zelfstandig mondhygienist bij tandartsen en defensie. Sinds 2016 werkzaam bij mondhygienepraktijk Prinsenbeek.